Operakveld by Smak av Italia

Velkommen til Smak av Italias operakveld 2019. Billettene inkluderer operakonsert, underholdning og italiensk buffet!
Billetter er på salg fra 23.01.2019 i alle butikkene og på nett!

Publikum ønskes hjerteligst velkommen til en helaften i Operaens verden! Opera er musikk, drama og lidenskap. Fra scenen synger kveldens solister arier, duetter og tersetter fra vårt operarepertoar. Akkompagnement av ypperste klasse på flygel og akkordion.

Hjerteligst velkommen til en kveld med lyden og smaken av Italia!
Vi garanterer musikk, mat, høy stemning, sosialt samvær, tradisjonen tro en quizz med den beste premie. Ta gjerne på deg finstasen, slik vertskapet vil gjøre….og selvfølgelig ingen operakveld uten boa!

Billetten dekker både operakonsert og et nydelig italiensk måltid!
Baren er åpen med salg av drikke og spesielt utvalgt italiensk vin.

Program Operakveld:

kl 1800 Dørene åpner & Åpen Bar
kl 1900 Velkommen
kl 1910 Operakonsert Solister

kl 2015 Mat & Åpen Bar

kl 2130 Smak av Italia Quiz
kl 2200 Operakonsert Solister
kl 2245 Opera Grand Finale tutti
kl 2300 Åpen Bar & salg Smak av Italia til dørene stenger

Årets solister Operakveld:

Berit Meland har fått med seg et stjernelag av solister!
Link: www.beritmeland.no

Marit Sehl, mezzosopran. Marit er vokst opp på Hurum, nå bosatt Ål i Hallingdal. Hun har sin utdannelse fra NMH og Operaskolen i Sydney, og hun har lang erfaring både fra operascenen og konsertscenen. Sist sommer sang hun to Wagner-roller på DNO&B som del av Lidal North International Operaworkshop. Stor glede at vi nå endelig få høre henne på årets Operakveld! www.maritsehl.no

Ole Morten Velde, tenor. Ole Morten er fra Karmøy. Han har sin utdannelse fra Bergen og fra Musikkonservatoriet og Operaakademiet i København. Ole Morten har deltatt i flere operaproduksjoner og er en aktiv konsertsanger. Nå er vi heldige å få Ole Morten hit til Operakveld rett fra to operaproduksjoner i Kristiansund. Link: http://operatilfolket.no/artister/ole-morten-velde/


Stefan Ibsen Zlatanos, pianist. Vi er så heldige å få med Stefan til årets Operakveld. Stefan er en ettertraktet pianist og allsidig musiker i spennet fra klassisk, jazz og samtidsmusikk til og folkemusikk fra Hellas og Norge. Han spiller fast i inn- og utland med flere kjente artister. Stefan har også utgitt soloplaten ”Preludium”.
Link: http://operatilfolket.no/artister/stefan-ibsen-zlatanos/

Roberto Palermo, akkordion. Robert kommer fra Belvedere Marritimo sør i Italia og har sin Utdannelse fra Italia. Roberto er både musiker og komponist. Nå i januar spiller han med Oslo Symfoniorkester på Operaballet i Oslo. Det er en glede at Roberto også i år blir med på Operakveld!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *